Light: «Η γυναίκα μου θέλει θρησκευτικό γάμο αλλά εμένα δεν είναι η πρεμούρα μου»
Ο γνωστός τράπερ εξήγησε ότι μέλημά του είναι να προστατεύει το παιδί του από την δημοσιότητα.
Για κόντρες, για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αλλά και για τον χώρο της πολιτικής μίλησε ο Light που ήταν καλεσμένος στο podcast Anestea.
«Θα μπορούσατε να με δείτε ως πολιτικό. Είναι δύο τα τινά. Από τη μία, σιχαίνομαι τη βρωμιά της πολιτικής. Δεν θα έλεγα ότι έχω εις βάθος γνώση, αλλά σίγουρα δεν είμαι και απολιτίκ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε «δεν με νοιάζουν εμένα αυτά». Ψηφίζω. Διαβάζω, ενημερώνομαι. Προσπαθώ να έχω άποψη. Θεωρώ ότι η πολιτική είναι ένας πολύ βρώμικος χώρος και όχι θεωρώ, το γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ βρώμικος χώρος. Οπότε από τη μία δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να βρωμιστείς, να πέσεις σε αυτόν τον βούρκο και να κυλιστείς μέσα. Από την άλλη, θεωρώ ότι υπάρχουν λωρίδες και δρόμοι τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις. Και άμα είσαι ένας άνθρωπος ιδεαλιστής με κάποιες, τέλος πάντων, απόψεις τις οποίες θα ήθελες να τις φέρεις στον κόσμο και να τις εκφράσεις και κατ’ επέκταση να τις εφαρμόσεις αν μπορέσεις κιόλας, μπορείς να το κάνεις χωρίς να βουτήξεις μέσα στα σκ@@@ πατόκορφα. Οπότε είναι κάπου στη μέση η απάντηση. Τώρα για το ΚΚΕ θα σου πω άλλη φορά… γιατί ο κομμουνισμός, θεωρητικά, είναι όντως το ιδανικό πολίτευμα» ανέφερε ο τράπερ.
Όσο για την κόντρα με τον Snik; Απάντησε: «Δεν είμαστε σε καμία φάση με τον Snik, είναι αγεφύρωτο το χάσμα. Δεν ξέρω ρε φίλε, δεν ξέρω (τι θα συμβεί αν βρεθούμε έξω). Και ας πω την αλήθεια, δεν θέλω να μιλάω και για τον Snik πλέον. Δηλαδή νομίζω ότι έχει γίνει ένα πράγμα, που όπου πάει ο Light να μιλήσει πρέπει να τον ρωτήσουν για τον Snik... λίγο κουράζει».
Δεν θέλουμε να εκθέσουμε το παιδί στη δημοσιότητα
Μιλώντας για την οικογένειά του ο Light εξήγησε: «Η γυναίκα μου θέλει θρησκευτικό γάμο. Εμένα δεν είναι η πρεμούρα μου. Προφανώς θέλει να βάλει νυφικό. Ο γιος μου θα πάρει ως δεύτερο όνομα του όνομα του μπαμπά μου. Το πρώτο δεν το λέμε. Έχει κανονικό όνομα στο ληξιαρχείο. Δεν μπορώ να του αλλάξω το όνομα. Και δεν τον λένε πόμολο ή κάτι τέτοιο. Έχει κανονικό όνομα, που είναι όνομα.
Δεν ξέρω σε τι βαθμό θέλω να εκθέσω το παιδί μου στη δημοσιότητα. Εντάξει, εγώ όσο μπορώ να προστατέψω το παιδί μου από αυτό, θα το κάνω. Δεν τον ανεβάζουμε στα social media. Ούτε τα μούτρα του ανεβάζουμε, τον ανεβάζω, με emoji και τέτοια. Δεν θέλουμε να εκθέσουμε το παιδί στη δημοσιότητα. Εγώ είμαι, ας πούμε, εντελώς αντίθετος με τα παιδιά influencers και αυτά τα παιδάκια τα οποία υπάρχουν ολόκληρα προφίλ στο TikTok πάνω τους στημένα και οι μαμάδες τους πηγαίνουν και παίρνουν χορηγίες πάνω στα παιδάκια και, και, και… Γιατί είναι ένα παιδάκι, δεν μπορεί να κάνει συναίνεση σε αυτό το πράγμα. Δεν ξέρεις άμα θέλει».